Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/313-4388

Kövess minket!       

Blog

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk egy kis luxusra és kényelemre a tengerparton vagy a medence mellett. A Poseidon nevű, görögmintás strandtörölközőink éppen ezt nyújtják számodra: egyedi dizájnt, kiváló minőséget és a Versace jellegű motívumok eleganciáját.

Jövő héttől nem csak a nyári vakáció kezdődik, de várhatóan az összes budapesti strandfürdő kinyitja kapuit. Ellentétben a tavalyi évvel az idei május még nem kedvezett a nyári programoknak, de remélhetőleg a nyár hátralevő részében már nem lesz hiány a melegben és a napsütésben.

Az egyik legfontosabb nyári topic a napvédelem. Az UV sugárzás hosszú távon károsíthatja a bőrt, szemeket és az egészséget. Ezért fontos, hogy megfelelő óvintézkedéseket tegyünk a napvédelem érdekében.

A szabadtéri mozgás számos előnnyel jár és rendkívül fontos a testünk és az egészségünk szempontjából. A természetben való aktív tevékenység nem csupán friss levegőn való tartózkodást jelent, hanem olyan lehetőséget nyújt, amely testünket és elménket egyaránt felpezsdíti.

Nincs is jobb, mint a szabadban vacsorázni, köszönteni a nyári szezont, és élvezni a meleg időjárást. Következzen egyszerű útmutatónk egy elegáns, mégis laza piknik megtervezéséhez.

 

Idén 10. alkalommal rendezték meg a Balaton fagyija versenyt. A helyszínt a gyenesdiási Bringatanya, a Somogyi Fagylalt Műhely biztosította.

 

 

A fürdőlepedő színének hosszú távon történő megőrzése érdekében néhány egyszerű lépést követhetsz.