Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/313-4388

Kövess minket!       

Blog

3 egyszerű lépés piknikhez

3 egyszerű lépés piknikhez

Nincs is jobb, mint a szabadban vacsorázni, köszönteni a nyári szezont, és élvezni a meleg időjárást. Következzen egyszerű útmutatónk egy elegáns, mégis laza piknik megtervezéséhez.

 

Válaszd ki az időpontot és a helyet!
Akár a helyi parkot, a strandot, a tavat vagy a saját kertedet tűzöd ki célul, jelöld ki azt a helyet, ahol sütkérezhettek a napsütésben, de ahol árnyékos helyeket is találtok, ha már égetnek a napsugarak. Nem hibázhatsz, ha a reggeli vagy kora esti időpontra tervezed.

Teremts hangulatot!
Csomagold be a helyszínhez szükséges alapvető dolgokat, például egy kültéri takarót, strandlepedőt vagy akár egy masszívabb terítőt, néhány párnát, friss virágokat, egy stílusos piknikkosarat, elegáns poharakat és edényeket, valamint tálalótálcákat.

Fotó: freepik.com


Tervezd meg a menüt:
A könnyed piknikélmény érdekében válassz olyan szabadtéri ételeket, amelyek nemcsak étvágygerjesztőek, hanem könnyen fogyaszthatók és könnyen takaríthatók is. :) Már nagyszerű előrecsomagolt piknik válogatásokat be lehet szerezni, de tökéletes megoldás egy kis zöldség mártogatóssal vagy egy gyümölcssaláta. Ami az italokat illeti, részesítsd előnybe a könnyen összeállítható italokat, például limonádét, jeges teát, sangriát vagy fröccsöt.

Ha a fenti pontokat kipipáltad, nincs más hátra, mint élvezni a társaságot és a természet közelségét.